A rendszabályok egyszerûek: csinálj mindent úgy ahogy kényelmes, de ne zavarj másokat! Nincs megszabva mikor, mit tegyél. Mivel ez egy alapvetõen kultúrális rendezvény, ennek megfelelõ viselkedést várunk el.

Szeszes italok fogyasztása engedelyézett, de az erõsen illuminált állapotú egyéneket illetve akik megfeledkeznek magukról, azt azonnal kitiltjuk. Tehát ne kocsmázást tervezz, arra vannak megfelelõbb idõpontok és rendezvények. Az okozott kárt a helyszínen, azonnal helyre kell állítani (pl. kiburítasz valamit) illetve megtéríteni (tönkre teszel valamit). Ha erre nincs lehetõség (nagyobb kár), a hatóságok segítségét kérjük. Kábítószerek fogyasztása tilos, a behozott holmikert felelõséget nem vállalunk. Dohányozni a kijelölt helyen, a jelenlevõk beleegyezésével lehetséges.

A rendszabály része a jelentkezés is. Ha ezt elmulasztottad, és túl sokan jelennek meg a helyszínen, akkor téged kérünk meg elõször hogy menj haza... Természetesen nem fogunk papírral a kezünkben az ajtóban állni és strigulákat húzogatni, de beláthatod, hogy a létszám máshogy nem korlátozható.

 
általános információ útvonal compo megkötések jeletkezés